fbpx

25 ÉRDEKESSÉG, KALAND ÉS TITOK A MAGYAR VASÚT VILÁGÁBÓL, AMIT FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL!

25

érdekesség, kaland és titok a magyar vasút világából

amit feltétlenül tudnod kell!

Fedezd fel a magyar vasúti világ érdekességeit az ingyenes vasutas e-book segítségével!

Ez az izgalmas és ingyenes vasutas e-book a magyar vasúti világ legizgalmasabb történeteit, kalandjait és titkait tárja eléd. Ahogy a cím is sugallja, ez az ingyenes vasutas e-book 25 érdekességgel arra törekszik, hogy egy szórakoztató és lenyűgöző utazásra invitáljon a magyar vasúti világ körül.

Miről olvashatsz
a könyvben?

A könyv oldalain bevezetünk a vasút történetébe, felfedezzük a híres és kevésbé ismert vasútvonalakat, megismerkedünk azokkal a mozdonyokkal, amelyek 2023-ban kerek évfordulójukat ünneplik és bemutatjuk annak a híres magyarnak az életét, aki nagyon sokat tett a hazai és a nemzetközi vasút fejlődéséért. Mindezek mellett kalandokat és titkokat is rejt ez a könyv, amelyek felfedezése mindenki számára érdekes lehet. 

Azért született ez az ingyenes vasutas e-book, hogy szórakoztasson, megörvendeztessen és megdöbbentsen. Bár ez a kötet csupán 25 érdekességet és történetet tartalmaz a magyar vasúti világ témája körül, minden oldal egy-egy újabb különleges ajtót nyit meg az elvarázsolt világ felé…

Milyen ez a könyv?

A vasút nem csupán egy közlekedési mód, hanem egy egész világot rejt magában. 

Képzeld el hatalmas dízel- és villanymozdonyokat, melyek dübörögve hasítanak át a tájakon, vonatokat, amelyek végeláthatatlanul kanyarognak a hegyek között, és az állomásokat, amelyek az emberi találkozások és történetek központjai. A magyar vasút ebben az elképesztő világban tartogat számtalan érdekességet, kalandot és titkot, amelyeket most elhoztunk neked.

  • Ebben a könyvben 25 különálló történetet, érdekességet olvashatsz,
  • olvashatod tetszőleges sorrendben is, ahol épp kinyílik, minden oldalon egy igazán színes világ tárul eléd.
  • Minden fejezetben újabb és újabb izgalmas történetet osztunk meg veled, amelyek talán még inkább megszerettetik és mélyebben megértetik veled a vasúti világát. 
  • Ez az ingyenes vasutas e-book elsősorban közismereti szándékkal írodott, hogy mindazok, akiket vonz a vasút betekintést kapjanak ebbe a varázslatos világba és lehetőségük legyen elmerülni benne.
  • Ugyanakkor reméljük, hogy a könyv által egyfajta nosztalgiát és csodálatot is ébresztünk benned, hogy jobban megértsd ennek a különleges közlekedési formának a jelentőségét és hatását az életünkben.

A SZERZŐ

Tegzes Béla a Route-Shirt webshop megálmodója és a grafikák készítője, aki jelenleg könyvtárosként dolgozik egy hazai felsőoktatási könyvtárban. Munkája mellett grafikus és könyvtördelő munkákat is vállal és a hobbyja a fényképezés. 

A közlekedéssel és azon belül a vasúttal kapcsolatos rajongásom kisgyermekkoromtól kezdve végig kísérte az életemet. A vasút szeretetét talán az építészmérnök édesapámtól, vagy a legidősebb, közlekedésmérnök bátyámtól örököltem. Gyerekkoromtól kezdve testvéreimmel sokat kirándultunk és akkor mindig vonattal utaztunk. A borúsabb napokon (a téli és a nyári szünetekben) otthon (modell-) villanyvasúti pályákat építettünk, később vasútszimulátorral és vasúti stratégiai játékokkal játszottunk a számítógépen. A családi összejöveteleken Ticket to Ride társasjátékkal dobtuk fel az estéket.”

A vasút és a vasút történetének szeretetéből, valamint  a könyvek és a magyar kultúra szolgálatából született meg ez a könyv. Ezzel a könyvvel tisztelegni szeretnénk azok előtt,  akik a magyar vasúti világ múltját, jelenét és jövőjét szolgálják, és komoly áldozatokat hoznak azért, hogy a múlt örökségét az utókor számára megőrizzék, a jelen mindennapi kihívásaival dacolva küzdjenek a magyar vasútért, és akik a fejlődésért, fejlesztésért komoly áldozatokat hoztak és hoznak.

Ha érdekel közösségi közlekedés és a magyar vasút világa, akkor ez az ingyenes vasutas e-book biztosan tetszeni fog!

Ezt írták a könyvről azok, akik már megszerezték:

"Nem találok szavakat. Még csak belelapoztam a könyvbe, de nagyon profi. Mintha bemennék egy könyvesboltba, és vennék egy új könyvet! Gratulálok! Nagyon szuper!"

"Engem minden érdekel, ami a vasúttal kapcsolatos, és ezeket a relikviákat, prospektusokat gyűjtöm is. Ahogy megérkezett, azonnal elkezdtem olvasni és nagyon tetszik! Remélem, hogy egyszer nyomtatva is megvehetem magamnak..."

"Nálunk az egész család imádja a vasútat, de legfőképpen a kisfiam van odáig a mozdonyokért. A Szili és a Nohab a kedvence. Most esténként egy-egy fejezetet olvasunk el a könyvből! Reméljük, lesz majd folytatása."

Töltsd ki!

Az e-könyv letöltéséhez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Elküldjük!

Az e-mail-címedre küldjük el Neked az e-könyvet. Ha nem kapod meg 1 órán belül, nézd meg a promóciók és a kérletlen levelek (Spam) mappát is.

Legyél VIP!

A kitöltéssel bekerülsz a VIP csapatunkba! A VIP-tagok részére további érdekességet, kalandot és titkot küldünk a magyar vasút világából.

Lépj be a körbe!

A facebook csoportunkba várjuk hozzászólásaidat, vasúttal kapcsolatos képeidet, videóidat!
De megtalálsz bennünket a lenti linkeken Tik-Tokon és Instán is!

A születésnapod megadása nem kötelező, de segít nekünk jobban megismerni a VIP közösségünket, hogy személyre szabottabb tartalmakat tudjunk nyújtani számotokra.

Írj nekünk:
info@routeshirt.hu

Kövess minket FB-on:
facebook.com/routeshirt

Gyere fel Instára:
instagram.com/route.shirt

Nézz minket Tik-Tokon:
tiktok.com/@routeshirt